Tech Tribes biedt nu ook 24/7 Open Source Support in Nederland.

 

Amsterdam, - 4 oktober 2023 - Tech Tribes, het collectief van 700 digitale experts in de Benelux, levert nu ook in Nederland 24/7 Open Source Support door de toevoeging van Kangaroot NL.

 

Kangaroot NL is opgericht als samenwerking tussen HCS Company en Kangaroot, de Belgische Open Source dienstverlener, met als doel het bestaande portfolio van HCS Company uit te breiden met aanvullende diensten zoals 24/7 Support, Managed Services en het leveren van Enterprise Open Source software subscriptions van software leveranciers als Red Hat, Elastic, EDB en NGINX, ….

 

Peter Dens, Managing Partner Kangaroot: “De combinatie van onze jarenlange ervaring in België en de digitale expertise en klantrelaties van HCS Company in Nederland, maakt ons een graag geziene gast in de wereld van Open Source in Nederland. Kangaroot NL levert 24/7 Support, hanteert een innovatief en betaalbaar model dat op maat gemaakt wordt voor iedere klant. We garanderen daarbij 15 minuten responstijd.

 

Naast 24/7 Support en subscriptions voor Enterprise Open Source, biedt Kangaroot NL ook Managed Services aan. Open Source omgevingen worden systematisch in kaart gebracht en gecontroleerd overgeheveld naar de operationele teams Kangaroot NL, gesteund door kennis en expertise van alle Tribes in het collectief. Dit kan gaan over Red Hat OpenShift of andere Kubernetes platformen, Elasticsearch technologie, Grafana, OpenStack of klassieke Linux serveromgevingen.

 

Marko Seunninga, Managing Partner Tech Tribes in Nederland: “Kangaroot NL is een perfecte aanvulling op de diensterlening en ambities in Nederland. Samen vormen Axxes Nederland, HCS Company, Xifeo en Kangaroot een sterk collectief. We zien onze no-nonsense aanpak en het inzetten van Open Source technologie als een krachtig antwoord op veel worstelingen van vandaag. Met Kangaroot NL brengen we een extra dimensie: we zijn niet weg na implementatie maar blijven aanspreekbaar.”

 

Kangaroot NL zal werken vanuit Amsterdam. Interesse om met onze Tech Tribes in gesprek te komen? Kom langs op het Red Hat Summit Connect op 4 oktober in Utrecht. Graag tot dan!