Tech Tribes neemt een participatie in Open Source expert, Kangaroot.

 

Vandaag werken we met 700 digital experts aan de digitale transformatie voor onze klanten in België en Nederland. Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen, geven advies en begeleiden transformaties. Wij helpen onze klanten met IT strategie, software engineering en hun hybride platformen.

 

Vanuit Axxes, Euricom en HCS Company is er de voorbije jaren een groeiende samenwerking tot stand gekomen, waar de meerwaarde zich steeds sterker manifesteert. Tech Tribes is vandaag trots om aan te kondigen dat we een nieuwe tribe mogen verwelkomen in our home of digital experts.

 

Kangaroot, met een sterke expertise in Open Source en Linux solutions, vervoegt onze groep. Sinds 2000 is Kangaroot de specialist in Linux en Open Source oplossingen, vanuit Antwerpen werken ze met 20 consultants op open source projecten voor klanten zoals Brussels Airport Company, TVH, Bank Delen en Jan De Nul.

 

Na de verkoop van onze datacenter activiteiten in 2021, was het logisch om ook het aandeelhouderschap binnen de organisatie te hertekenen. Daarbij hadden we een aantal parameters opgelijst die dienden als leidraad bij de zoektocht naar een nieuwe partner: Een lokale partij, met al een affiniteit voor Open Source en respect voor de bestaande cultuur waren daar de belangrijkste. En dat vonden we ruimschoots bij Tech Tribes.

 

Het feit dat we nu binnen de groep onze groeiplannen kunnen versnellen is de kers op de taart.

Bekijk ook deze artikels

Tech Tribes versterkt Open Source ambities met specialist Xifeo

HCS Company

do, 13 jul 2023

Fantastisch nieuws voor de open source community! Tech Tribes heeft aangekondigd dat Xifeo zich per 12 juli aansluit bij de IT-dienstverlener.

Lees meer

Een kantelpunt: Tech Tribes neemt een belang in HCS Company en trekt naar Nederland

HCS Company

vr, 23 apr 2021

Sommige momenten in je professionele carrière vergeet je nooit. Zaken die de koers van een bedrijf zodanig hard veranderen dat er daarna sprake is van een ‘tijd voor’ en een ‘tijd na’. Ik ben verheugd om aan te kondigen dat Axxes vandaag opnieuw op zo’n kantelpunt staat: we nemen een participatie in onze sectorgenoot HCS Company en breiden zo uit naar Nederland.

Lees meer

Tech Tribes neemt een participatie in Open Source expert, Kangaroot.

Kangaroot

vr, 23 dec 2022

Het is vanuit Tech Tribes dat we vandaag het heuglijke nieuws mogen brengen betreffende onze participatie in Kangaroot. Tech Tribes is voor ons een home of digital experts. Meer concreet de cluster van IT bedrijven gebouwd rond Axxes, Euricom en HCS. Elk met hun eigen expertise en cultuur, maar verbonden door een gemeenschappelijke visie en waarden. Het bundelen van commerciële en operationele krachten is binnen de samenwerking een sterke win, maar de grootste meerwaarde ligt in de kruisbestuiving omtrent technologische kennis en ervaring. De complexe digitale uitdagingen van onze klanten vereisen namelijk cross-technology teams die snel kunnen schakelen

Lees meer