Onze Tribes

Ons collectief heeft momenteel vier Tribes, samen goed voor meer dan 700 digitale experten. Iedere Tribe heeft een eigen cultuur en technologische focus, maar we delen wel dezelfde visie op hoe we met mensen omgaan en onze klanten helpen. Zo kunnen we vlot samenwerken met elkaar, ook op projecten waar meerdere Tribes aan werken. Tech Tribes heeft zes locaties in de Benelux, zodat onze klanten en collega’s altijd dichtbij zijn. 

Bedrijven rekenen op onze expertise in onder andere Business Technology Consulting, Software Engineering & Testing en Open Hybride Platformen. 
TechTribesAntwerp_0124_KP__J9A0724

Euricom

Sinds 1999 is Euricom een toonaangevende speler in de wereld van softwareontwikkeling. Onze jarenlange expertise in .NET en JavaScript vormt de basis voor de impactvolle software die we op maat ontwikkelen voor én samen met onze klanten. Dat doen we met een sterk team van ervaren developers en agile analisten. Zij maken het verschil dankzij hun passie voor het vak én interesse in de business van onze klanten. Zo creëren we softwareoplossingen waardoor bedrijven hun doelstellingen bereiken. Wij gaan in elke fase van het project volop voor kwaliteit. 

4

HCS Company

HCS Company is dé hybride platformen specialist van Nederland met een sterke focus op open source gespecialiseerd in Automation, Containerization en Observability. Onze 70 consultants gaan ervoor om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen. Dat doen we door een brug te slaan tussen bestaande systemen en moderne flexibele IT. 
 
Wij geloven dat innovatieve technologie ook leuk en simpel kan zijn. Onze HCS-consultants volgen geen vast plan, maar proberen met kritische vragen de klant écht verder te helpen. 

HCS New Branding

Kangaroot

Sinds 2000 is Kangaroot een Belgische pionier op vlak van Linux en open source technologie. We ontwerpen, implementeren, onderhouden en ondersteunen open IT-infrastructuren voor bedrijven in het binnen- en buitenland. Het team van 30 consultants heeft sterke partnerschappen met onder andere Red Hat, HashiCorp, GitLab, Elastic, SUSE en EDB.

Team Kangaroot

Xifeo

Xifeo is uw betrouwbare partner op gebied van ICT. Onze experts hebben bijna een halve eeuw aan ervaring, zijn zeer goed opgeleid, communicatief vaardig en gecertificeerd.

 

Wij voeren consultancy- en detacheringsopdrachten uit voor gerenommeerde organisaties in Nederland. Xifeo is breed georiënteerd en is gespecialiseerd in verschillende gebieden. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u bieden waar wij goed in zijn; infra-beheer, Zabbix, DevOps, Automation, Cloud, ICT-architectuur en ontwerpen. 

Xifeo Onze Tribe

Interesse? Neem contact op

Wil je meer weten over hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Heb je een vraag voor onze experts? Wij helpen je met veel plezier verder!

TechTribesAntwerp_0051_KP__J9A0313-Edit