Reference Cases

Vanuit de verschillende Tech Tribes maken we dagelijks het verschil bij klanten. Hier vinden jullie enkele referenties van bedrijven die een samenwerking met ons aangingen. 

Filter by company

Resengo

Euricom

Resengo biedt een totaaloplossing voor iedereen die werkt met reserveringssystemen. Lees ons interview met Francis Foubert, Head of Product & Development.

TVH

Kangaroot

Ontdek hoe Kangaroot TVH Group Thermote & Vanhalst 24 uur per dag ondersteunt met hun bedrijfskritische systemen.

Smals

Kangaroot

Lees hoe Smals, de ICT-integrator van Belgische overheidsinstellingen, met behulp van opensourcesoftware de kosten minimaliseert, innovatie bevordert en schaalvoordelen behaalt.

Energinet

HCS Company

Lees hoe Energinet met Grafana de monitoring van hun activa heeft verbeterd en het probleem van een single point of failure heeft opgelost in samenwerking met HCS Company.

Port of Antwerp-Bruges

Axxes

Dé economische motor van België? Dat moet de haven van Antwerpen zijn. Meer dan 100.000 mensen en 1.000 bedrijven werken direct of indirect voor de haven, vorig jaar goed voor 230 miljoen ton maritiem goederenverkeer. Dat levert een hoop data op. Om die te visualiseren sloeg Port of Antwerp-Bruges de handen in elkaar met Axxes. Samen ontwikkelden ze APICA, de Antwerp Port Information & Control Assistant, een 2/3D-versie van de haven waarop je in real time informatie kan bekijken.

Ortec Finance

HCS Company

De manier waarop Ortec Finance met HCS Company een cloud-native platform heeft gecreëerd, heeft ook de aandacht van Microsoft getrokken. Ze besloten om op hun website een klantverhaal te wijden aan dit project. Een Nederlandse vertaling hiervan vind je in dit artikel, het originele artikel is hier te vinden.

Topicus

HCS Company

HCS Company implementeerde OpenShift bij de sector Finance van Topicus en hielp zo om meer structuur aan te brengen in het ontwikkelproces. Het resultaat: een groot, schaalbaar en makkelijk te beheren platform op basis van Kubernetes én ontwikkelaars die sneller, effectiever en met meer plezier werken. En, niet onbelangrijk: eenvoudiger beheer en lagere beheerskosten.

Ons beter leren kennen?

Wil je meer weten over hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Heb je een vraag voor onze experts? Wij helpen je met veel plezier verder!

TechTribesAntwerp_0026_KP__J9A0185-Edit