Over ons

Technologie mag dan nog zo baanbrekend zijn, zonder de mensen die ze kan implementeren sta je nergens. Daarom focussen we bij Tech Tribes op een optimale samenwerking - niet alleen met de klant maar ook tussen de digitale consultants onderling. Dat doen we door een uitdagende en fijne werkplek uit te bouwen, waar mensen met een passie voor technologie elkaar motiveren en inspireren.
TechTribesAntwerp_0056_KP__J9A0340-Edit

700+ Experts

Onze bedrijven werken samen en versterken elkaar. Door kennis te delen kunnen we steeds het sterkste team inzetten en naar de best mogelijke technologische oplossing zoeken.

1200+ Cases

Tech Tribes bundelt de krachten van verschillende innovatieve consulting bedrijven. Zo versterken we de IT van onze klanten.

Daar waar technologie sneller gaat dan een jachtluipaard op Red Bull, kan het moeilijk zijn om te beslissen hoe en op welke trein je moet springen. Juist daarom kiezen wij voor een uitgesproken mensgerichte benadering van digitale transformatie. Een combinatie van ambitie en het lef om de status quo op de proef te stellen. Als een collectief van specialisten in Noordwest-Europa worden wij verenigd door een gedeelde visie en waarden. Een aanpak die ervoor zorgt dat we elk proces vanuit de kern van een bedrijf met vertrouwen opstarten en stroomlijnen.

 

We brengen gelijkgestemde individuen - ondernemers, teamspelers en experts - samen om een tribe te vormen die zowel lokaal als globaal is. Een groep denkers én doeners die in elk stadium van de digitalisering vanuit verschillende perspectieven ondersteuning kunnen bieden. Steeds kwalitatief, challenging en vooral menselijk. Een bedrijfscultuur die werkt en waar we resultaten leveren die een glimlach verzekeren.

TechTribesAntwerp_0028_KP__J9A0188-Edit
TechTribesAntwerp_0131_KP__J9A0769
TechTribesAntwerp_0051_KP__J9A0313-Edit

Visie

De maatschappij en technologie zijn constant in verandering. Die evolutie brengt inherent kansen en uitdagingen met zich mee - en wij zijn er om daar samen met onze klanten succesvol op in te spelen. Dat doen we dankzij een mensgerichte benadering van technologie, de nodige expertise om specifieke behoeften te begrijpen en advies waar bedrijven écht iets mee zijn. Tech Tribes staat voor co-creatie waarbij de impact diep en de relatie langdurig is. 

Doordat de war for talent steeds om de hoek loert is het voor bedrijven cruciaal om snel de juiste experten te vinden. Wij streven ernaar dicht bij de mensen te staan, een persoonlijke aanpak te bieden én hen tegelijkertijd voortdurend uit te dagen. Onze gespecialiseerde Tribes zijn continu bezig met bijleren en werken met innovatieve technologieën aan interessante projecten, zodat iedereen geprikkeld is om het beste uit zichzelf te halen. Wij halen het onderste uit de kan voor onze consultants, want zij bepalen het succes van onze klanten.

Tech Tribes is een collectief van technologiebedrijven, elk met hun eigen positionering, expertise en branding. Door onze krachten te bundelen kunnen we alle nodige vaardigheden samenbrengen, zodat we succesvol digitale transformatieprojecten kunnen uitvoeren. Tegelijkertijd zorgt het unieke karakter van elke Tribe ervoor dat de mensen die de projecten realiseren zich er thuis voelen. 

Deskundig

TechTribesAntwerp_0088_KP__J9A0530-Edit

Uitdagend

TechTribesAntwerp_0125_KP__J9A0728-Edit

Op en top menselijk

TechTribesAntwerp_0001_KP__J9A0059

Klantbewust

TechTribesAntwerp_0136_KP__J9A0867-Edit

Cultuur

Alles draait om mensen, en cultuur speelt daar een belangrijke rol in. We focussen niet voor niets op nabijheid, zowel bij onze mensen als onze klanten. Iedere Tribe heeft een eigen DNA, en dat willen we absoluut koesteren. We stimuleren ondernemerschap van het hoogste tot het laagste niveau, want het bepaalt wie we zijn.

Toch zijn er een aantal waarden die iedere Tribe deelt: kennis, uitdaging, zeer menselijk en klantgericht . Daarnaast heeft elke Tribe bepaalde kernwaarden en staan we open om van elkaar te leren zodat we elkaar sterker kunnen maken. Dat geldt niet alleen voor de ondernemers, maar ook voor de collega’s. We zitten er samen in en inspireren elkaar!

Als collectief kunnen we ook meer voor klanten verwezenlijken dan als afzonderlijke Tribe.  Daarom zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe Tribes die onze waarden delen, zodat we ons verhaal kunnen versterken en de impact bij onze klanten kunnen vergroten.

Ons beter leren kennen? 

Wil je meer weten over hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Heb je een vraag voor onze experts? Wij helpen je met veel plezier verder!

TechTribesAntwerp_0031_KP__J9A0202