Ontdek onze diensten

Tech Tribes bestaat uit verschillende bedrijven, die je in alle fases van je digitalisering kunnen helpen. We zijn sterk in strategie, software development, DevOps, cloud computing, hybride datacenters… Onze consultants werken volgens de nieuwste methoden en technologische inzichten.

STRATEGY 1

Digital Strategy

IT strategy

Architecture

Data & Analytics

BUILDING_BLOCKS 1

Building Digital Solutions

Artificial Intelligence

Software Development

Software Modernisation

Quality Assurance & Testing

Data Integration

HYBRID_PLATFORM 1

Open Hybrid Platforms

Platform Enablement & SRE

Automation & AIOps

Open Hybrid Cloud

Observability & Security

STRATEGY 2

Digital Strategy

Tech Tribes heeft ruim 20 jaar ervaring in het uittekenen van Digitale strategieën. Ze helpen onze klanten om hun processen aan te passen, nieuwe zaken in de markt te zetten of hun grenzen te verleggen. 

TechTribesAntwerp_0088_KP__J9A0530-Edit
BUILDING_BLOCKS 2-1

Building Digital Solutions

De razendsnelle vooruitgang van technologieën, de opkomst van nieuwe bedrijfsmodellen en de verschuivingen in consumentengedrag hebben de manier waarop bedrijven opereren radicaal veranderd.

TechTribesAntwerp_0118_KP__J9A0667
HYBRID_PLATFORM 2

Open Hybrid Platforms

Dankzij DevOps en SRE geef je je team meer verantwoordelijkheid en zorg je ervoor dat de ontwikkeling van software sneller en veiliger dan ooit verloopt.

TechTribesAntwerp_0001_KP__J9A0059

Onze principes

Door de krachten te bundelen kunnen de organisaties onder Tech Tribes de nodige kennis delen en de beste teams samenstellen. De complexe uitdagingen van onze klanten vereisen namelijk cross-technology teams die snel kunnen schakelen. De schaal waarop we opereren staat toe dat we steeds de juiste oplossing kunnen zoeken.

TechTribesAntwerp_0136_KP__J9A0867-Edit

De Tech Tribes Filosofie

Onze Tech Tribes-filosofie is in eerste instantie gericht op het creëren van langdurige relaties met klanten. We willen echt begrijpen wat hun specifieke behoeften en doelen zijn om succesvolle oplossingen te zoeken. We focussen niet op de verkoop van onze producten of diensten, maar op het opbouwen van vertrouwen en het daadwerkelijk begrijpen van de klant. Door een partnerschap op te bouwen met klanten en hun succes centraal te stellen, ontstaat er een win-win situatie waarin zowel de klant als Tech Tribes leert en groeit. 

De Tech Tribes Aanpak

De aanpak van Tech Tribes is gebaseerd op samenwerking die de silo's tussen business development, IT-ontwikkeling en IT Operations doorbreekt om een geïntegreerde end-to-end ontwikkeling en levering van software mogelijk te maken. Zo willen we de ontwikkeling van software sneller en betrouwbaarder maken.
 
Ons geautomatiseerd, gestroomlijnd en continu proces vergroot de betrokkenheid van alle belanghebbenden en verkort de feedbackloops. Dat doen we onder andere dankzij managed agile methodologieën, continuous integration en delivery (CI/CD), geautomatiseerde tests, monitoring en feedbackmechanismen. Het resultaat is een snellere time-to-market, hogere kwaliteit van software en een verbeterde klanttevredenheid.

Alles lokaal

Onze lokale aanwezigheid is een bewuste keuze en biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van bedrijven die offshore en remote werken. In deze complexe wereld geloven wij erin dat lokaal aanwezig zijn zorgt voor betere communicatie en begrip tussen klanten en teamleden, waardoor de samenwerking en kwaliteit van het werk verbetert. Daarnaast kunnen we dankzij onze lokale aanwezigheid sneller reageren op veranderingen en problemen, en persoonlijke relaties opbouwen met klanten en partners. Dit kan de efficiëntie en effectiviteit van projecten verhogen en de kans op succes vergroten.

Ons beter leren kennen?

Wil je meer weten over hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Heb je een vraag voor onze experts? Wij helpen je met veel plezier verder!

TechTribesAntwerp_0076_KP__J9A0451